Naša priča

Mi smo Marko K i Marko K., dva „alfa nerda“. To je, dakle, M&M na naš način.
Šalu na stranu, mi smo dva ozbiljna tipa koji znaju što rade. Ozbiljnost se odnosi na pristup poslu kojeg obavljamo za naše klijente. U međuvremenu se puno smijemo. Kako i ne bi kad naša imena unose stalnu zbrku. Ljudi koji nas zovu uvijek traže Marka. Kojeg? E sad... nama to nije ni važno. Mi sve radimo skupa.
Nije tako bilo od samog početka. Ja, Marko prvi (Kukec), prije gotovo dvije godine u avanturu krećem sam. Znate kako to već ide... registracija na Trgovačkom sudu, brdo papira, besane noći, adrenalin. Ubrzo postajem i prvi stanar Poduzetničkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije.
Inkubator vas asocira na nejako pile? I mene. Shvatio da mi treba pojačanje. Zapošljavam Marka drugog (Krznara) i stvar počinje funkcionirati kako treba – kao složan tim. Uspješno i brzo rastemo, kontaktiramo sa znalcima i tako sad u svom portfelju osim članstva u HGK-i, imamo i ono u Australsko-hrvatskoj gospodarskoj komori.
Rođeni smo u mjesecu kada cvatu lipe, a kako vrijeme protječe, počele su nam cvasti i ruže. Te „rojžice“ su naši uratci. Ne kaže se uzalud da su ruže kraljice među cvijećem. To je i naša maksima: vi zaslužujete samo najbolje i najljepše, a mi smo vaši pouzdani vrtlari.
Mi smo - vaše Alpha Aplikacije.

KONTAKTIRAJ MARKA