Naše reference
Alpha Aplikacije j.d.o.o. hvala vam na lijepoj web-stranici. Vi ste sve moje ideje preveli u djelo i bili ste vrlo kreativni na moje potpuno zadovoljstvo. Veselim se sljedećem projektu s vama.

- Andre Burghardt, Mar-produkt d.o.o.
Avatar

Alpha Aplikacije j.d.o.o. hvala vam na lijepoj web-stranici. Vi ste sve moje ideje preveli u djelo i bili ste vrlo kreativni na moje potpuno zadovoljstvo. Veselim se sljedećem projektu s vama.

- Andre Burghardt, Mar-produkt d.o.o.
Mar-produkt d.o.o.Posao oko izrade web-stranice Alpha Aplikacije j.d.o.o. odradila je stručno i korektno poštujući dogovorene rokove i ostale odredbe iz Ugovora. Ono što nas posebno čini zadovoljnima je što su uvijek dostupni i voljni pomoći oko dilema ili nejasnoća koje se mogu pojaviti. Alpha Aplikacije j.d.o.o. je tvrtka koju vam s veseljem preporučujemo za suradnju !

- Vladimir Minđak, Direktor TZ Grada Zlatara
Avatar

Posao oko izrade web-stranice Alpha Aplikacije j.d.o.o. odradila je stručno i korektno poštujući dogovorene rokove i ostale odredbe iz Ugovora. Ono što nas posebno čini zadovoljnima je što su uvijek dostupni i voljni pomoći oko dilema ili nejasnoća koje se mogu pojaviti. Alpha Aplikacije j.d.o.o. je tvrtka koju vam s veseljem preporučujemo za suradnju !

- Vladimir Minđak, Direktor TZ Grada Zlatara
TZ Grad ZlatarZahvaljujem se tvrtki Alpha Aplikacije j.d.o.o. na uloženom trudu i vremenu prilikom izrade naše web-stranice. Vaše kreativne ideje pretočili ste u djelo i time pokazali profesionalnost, stručnost i ono najvažnije, kvalitetu. Radujem se sljedećoj suradnji s vama.

- Jasenka Auguštan-Pentek, Gradonačelnica Grada Zlatara
Avatar

Zahvaljujem se tvrtki Alpha Aplikacije j.d.o.o. na uloženom trudu i vremenu prilikom izrade naše web-stranice. Vaše kreativne ideje pretočili ste u djelo i time pokazali profesionalnost, stručnost i ono najvažnije, kvalitetu. Radujem se sljedećoj suradnji s vama.

- Jasenka Auguštan-Pentek, Gradonačelnica Grada Zlatara
Grad ZlatarZadovoljni smo što smo na izradi nove web-stranice za našu tvrtku MELTAL SL d.o.o. surađivali s tvrtkom Alpha Aplikacije j.d.o.o. Posao oko izrade web-stranice odrađen je maksimalno stručno, profesionalno i brzo na naše potpuno zadovoljstvo. Radujemo se budućoj suradnji s tvrtkom Alpha Aplikacije j.d.o.o. i preporučujemo svakom.

- Mirta Macanga, MELTAL SL d.o.o.
Avatar

Zadovoljni smo što smo na izradi nove web-stranice za našu tvrtku MELTAL SL d.o.o. surađivali s tvrtkom Alpha Aplikacije j.d.o.o. Posao oko izrade web-stranice odrađen je maksimalno stručno, profesionalno i brzo na naše potpuno zadovoljstvo. Radujemo se budućoj suradnji s tvrtkom Alpha Aplikacije j.d.o.o. i preporučujemo svakom.

- Mirta Macanga, MELTAL SL d.o.o.
Meltal SL d.o.o.Zahvaljujući izuzetnoj susretljivosti i individualnom pristupu, te intuitivnom prepoznavanju ideje i njenog riješenja prilikom izrade naše web-stranice, te nadasve strpljenju i razumijevanju, važnosti detalja i ljubavi prema poslu uvelike ste nam pomogli da rastemo i razvijamo se dalje prema ostvarenju naših snova.

- Jelena Ilibašić,  Oaza Istra - salon za masažu
Avatar

Zahvaljujući izuzetnoj susretljivosti i individualnom pristupu, te intuitivnom prepoznavanju ideje i njenog riješenja prilikom izrade naše web-stranice, te nadasve strpljenju i razumijevanju, važnosti detalja i ljubavi prema poslu uvelike ste nam pomogli da rastemo i razvijamo se dalje prema ostvarenju naših snova.

- Jelena Ilibašić,  Oaza Istra - salon za masažu
Oaza IstraTvrtka Alpha Aplikacije j.d.o.o. je u svakom pogledu ispunila očekivanja te je svojom profesionalnošću, stručnošću te kreativnošću ugodno iznenadila. Jednostavnim i konkretnim pristupom ispunila je sve naše zahtjeve u najkraćem mogućem roku. Bilo nam je zadovoljstvo, te će nam i u budućnosti biti zadovoljstvo surađivati sa g. Kukecom i g. Krznarom.

- Krešimir Škada, Webeka d.o.o
Avatar

Tvrtka Alpha Aplikacije j.d.o.o. je u svakom pogledu ispunila očekivanja te je svojom profesionalnošću, stručnošću te kreativnošću ugodno iznenadila. Jednostavnim i konkretnim pristupom ispunila je sve naše zahtjeve u najkraćem mogućem roku. Bilo nam je zadovoljstvo, te će nam i u budućnosti biti zadovoljstvo surađivati sa g. Kukecom i g. Krznarom.

- Krešimir Škada, Webeka d.o.o
Webeka d.o.o.Suradnja s Vama zanimljivo je iskustvo. Profesionalnim pristupom uspjeli smo realizirati moje želje i ideje. Hvala Vam !

- Tin Borovčak, CloudMedia j. d.o.o
Avatar

Suradnja s Vama zanimljivo je iskustvo. Profesionalnim pristupom uspjeli smo realizirati moje želje i ideje. Hvala Vam !

- Tin Borovčak, Cloud Media j. d.o.o
CloudMedia j. d.o.o.Za tim Alpha Aplikacije samo pohvale! Vole posao koji rade i motivirani su napraviti što bolji posao za svakog klijenta. Jako smo zadovoljni web-stranicom koju su napravili za našu udrugu. Sve pohvale i preporuke!

- Mateja Krznar, DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize
Avatar

Za tim Alpha Aplikacije samo pohvale! Vole posao koji rade i motivirani su napraviti što bolji posao za svakog klijenta. Jako smo zadovoljni web-stranicom koju su napravili za našu udrugu. Sve pohvale i preporuke!

- Mateja Krznar, Debra HRVATSKA
Debra HRVATSKAZahvaljujemo se timu Alpha Aplikacije koji je za nas izradio web-stranicu. Izuzetnom susretljivošću, strpljivošću i stručnošću napravili su odličan posao. Preporučamo svakom!

- Miroslav Ilčić, Zagorje Zib j.d.o.o.
Avatar

Zahvaljujemo se timu Alpha Aplikacije koji je za nas izradio web-stranicu. Izuzetnom susretljivošću, strpljivošću i stručnošću napravili su odličan posao. Preporučamo svakom!

- Miroslav Ilčić,Zagorje Zib j.d.o.o.
Zagorje Zib j.d.o.o.Tvrtka Alpha Aplikacije je za našu tvrtku izradila modernu, responzivnu i vizualno lijepu web-stranicu. Veoma smo zadovoljni pristupom, brzinom i profesionalnošću prilikom izrade web-stranice. Bravo M&M!

- Ivan Ječmenica, Geowelt d.o.o.
Avatar

Tvrtka Alpha Aplikacije je za našu tvrtku izradila modernu, responzivnu i vizualno lijepu web-stranicu. Veoma smo zadovoljni pristupom, brzinom i profesionalnošću prilikom izrade web-stranice. Bravo M&M!

- Ivan Ječmenica,Geowelt d.o.o.
Geowelt d.o.o.Prilikom odabira tvrtke za izradu web-stranice htjeli smo nekog tko razumije i može ispuniti sve naše zahtjeve i želje. Srećom, odabrali smo pravu tvrtku za izradu web-stranice. Super ste!

- Tomislav Vincek, Termodom d.o.o.
Avatar

Prilikom odabira tvrtke za izradu web-stranice htjeli smo nekog tko razumije i može ispuniti sve naše zahtjeve i želje. Srećom, odabrali smo pravu tvrtku za izradu web-stranice. Super ste!

- Tomislav Vincek,Termodom d.o.o.
Termodom d.o.o.